top of page
Picture People Almere (6 van 6).jpg

Yesss! sleep is on it's way

Samen gaan we werken aan meer slaap voor jullie kleintje.

Het is nu tijd om een aantal stappen te doorlopen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen van jullie kind. Deze vind je hieronder. Ook boek je alvast een consult (incl. de betaling) en vraag ik je alvast een filmpje te bekijken voor het consult begint. Hieronder vind je ook de link voor het videobellen en wat je moet doen als je nog vragen hebt. 

Na het consult krijg je van mij het persoonlijke stappenplan toegemaild en krijg je toegang tot mijn digitale bibliotheek. 

Laten we aan de slag gaan!       Liefs Anneke

Voor het consult

Stap 1. Intakeformlier

Deze link leidt naar een intakeformulier. Ik wil je vragen deze in te vullen. Dit document is voor ons puur goud… Aan de hand van dit document ga ik namelijk aan de slag om voor jullie een slaapplan op maat te maken. Vul het daarom zo uitgebreid mogelijk in. Wees eerlijk en open, alleen dan kan ik jullie het beste helpen. Het kan zijn dat ik nog even contact met jullie zoek om nog wat dingen te vragen ter verduidelijking. Ik neem ook informatie mee uit ons gesprek. Dus no worries als je iets vergeet.

Stap 3 Plan het consult in en betaal 

Plan alvast je consult in! Houd er rekening mee dat je drie tot vier dagen bezig bent met het verzamelen van alle informatie en het logboek. Daarna heb ik nog vier dagen nodig om de analyse te maken. Voor morgen een gesprek inplannen gaat dus niet lukken.

Je wordt daarna doorgeleid naar een betaalmodule. Door te betalen ga je gelijk akkoord met de algemene voorwaarden. 

Je begrijpt dat ik niet mijn hele agenda deel ;-) Zit er niet een geschikt moment erbij? Wil je in de middag? Schroom dan niet contact met mij te zoeken Dat kan het beste via WhatsApp. 

Stap 2. Het logboek

CamScanner%2005-12-2020%2018.56_edited.jpg

Naast dit intakeformulier houden jullie drie tot vier dagen een logboek bij. Dit mail of app je mij.  

Hiervoor kan je mijn format gebruiken,maar je kan het ook in een schrift schrijven(+ foto maken), in word typen of bij houden in een app. 

Wat ik nodig heb is dus een duidelijke tijdlijn van jullie kleintje.

 

Dus hoe laat werd je kleintje wakker? En op welke manier (blij/ boos etc) wat deden jullie toen? Wat heeft je kleintje gegeten en hoe was toen het humeur (bijv. dronk onrustig, of het had erge honger) wat hebben jullie gedaan? Hoe was het na de voeding? Welke activiteiten heeft het gedaan die dag? Denk aan: buiten spelen, tv kijken etc.  Hoe laat ging het weer naar bed? Hoe ging dat? Hoe laat sliep het precies in? Wat heb je gedaan om het te laten slapen?

Kortom: je geeft gedetailleerd weer hoe de dagen waren. Gaat je kind naar de kinderopvang? Beschrijf dan ook een dag op de opvang. 

Deze stuur je mij dus apart toe per mail of per app. Ik heb minimaal 3 dagen nodig, maar liever nog langer.  Ging het een dag juist mega goed? Heel fijn, blijf noteren  dat is allemaal waardevolle informatie.

Twijfel je? Heb je vragen?

Ben je bang dat je te beknopt bent? App mij!!!  

Stap 4 Startfilmpje bekijken

Bekijk dit filmpje voorafgaand van ons consult. Ik leg hierin een stukje basis uit. Dat maakt ons consult gemakkelijker!

Stap 5 Het consult

We voeren het gesprek over het slaapplan doormiddel van beeldbellen. Dat doe ik via de volgende link: https://whereby.com/slaapcoach-anneke Dit gesprek duurt ongeveer een dik uur. 

Stap 6 Bij vragen

Nog even geduld! Het consult is gepland en ik ga voor jullie aan de slag.

Doe wat je altijd doet. Je kindje helpen met slapen is in deze fase helemaal niet erg. 

Heb je nog vragen, maak je je zorgen? Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren. 

WhatApp: 0645736155

Mail: info@slaapcoachanneke.com 

bottom of page