top of page

Algemene voorwaarden

Het consult kan alleen doorgaan als je in het digitale intakeformulier aanvinkt dat je deze consultvoorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat. In het intakeformulier geef je tevens akkoord voor het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacyverklaring.

 

Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ben dus geen therapeut, arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog, ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

 

Er is geen garantie op succes, daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor het consult, wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt is aan jou. Uiteraard krijg je een uitgebreid doordacht slaapplan en is de methode goed en bewezen.

 

Ik ben te aller tijden in de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag terug.

 

Ik probeer altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt het niet en dan bied ik je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

 

Een eenmaal gereserveerd slaapconsult heeft een betaalverplichting. Als binnen 2 werkdagen geen betaling is ontvangen, vervalt de reservering. Een eenmaal betaald slaapconsult kan binnen 48 uur na de betaling worden geannuleerd. Na die periode is er geen restitutie mogelijk. Het verplaatsen van een slaapconsult is mogelijk tot een week voor de datum.

bottom of page