top of page

"Anneke vertelt beeldend, heeft concrete herkenbare voorbeelden en vertelt met veel humor."

Ouderavond

Slaap, kindje, SLAAP!

Standaard 

€250,-

Sale Ends Tomorrow

Vanaf nu bied ik ook ouderavonden aan. Op dit moment alleen online, via een platform waarbij er een mogelijkheid is dat ouders en professionals elkaar kunnen zien en spreken. De ervaring leert is dat online ouderavonden vaak beter bezocht worden dan de live-avonden. Door veel vragen te stellen aan de deelnemers en ook vragen te beantwoorden, wordt de avond, ondanks het digitale aspect, toch erg interactief. Ik heb ruime ervaring met het geven van webinars, trainingen en workshops aan professionals en ouders. 

Tijdens de bijeenkomst vertel ik waarom slapen zo belangrijk is en hoe slapen werkt en ik geef tips en trucks voor kinderen die heel slecht slapen, maar ook voor kleine slaapissues. Mijn presentatie ondersteun ik met (animatie) filmpjes en illustraties.  

"Slapen is een onderwerp waar elke ouder mee te maken krijgt... jonge kinderen slapen ten slotte meer dan de helft van hun leven..." 

De presentatie is voor ouders met jonge kinderen die overdag nog slapen. Dus met name geschikt voor kinderdagverblijven, maar denk ook aan mamacafés , vriendengroepen e.d. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

De standaard presentatie heeft de standaard prijs van €250,- tot max. 25 gezinnen.

 

De organisatie zorgt zelf voor:

* de deelnemers

* een uitnodiging (de tekst kan ik aanleveren) 

* een Zoomaccount (of een dergelijk account)

* de aanmeldingen

*  dat ik mijn presentatie kan delen

* de afhandeling achteraf met het mailen van een evaluatie of het nasturen van informatie.  

 

Wilt u graag dat ik dit ook voor u verzorg? Dan kan dit door middel van een meerprijs. 

Vooraf stemmen we af door middel van een telefoongesprek. Ik zorg ervoor dat ik ruim van te voren online ben. Het is uiteraard mogelijk om achteraf te evalueren. De presentatie, inclusief het beantwoorden van vragen, duurt 1,5 uur.

Wilt u toch een live-bijeenkomst organiseren? Of een Kortere langere bijeenkomst of een meer  specifieke presentatie over, bijvoorbeeld dreumesen?  Neem dan gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen. 

"Ondanks dat het allemaal online ging vond ik de ouderavond heel gezellig!"

Wij hebben interesse in een ouderavond!

Ik neem snel contact met jullie op!!!

bottom of page