top of page

Slaapconsulten voor

kids tussen 4-10 jaar

Moeite met inslapen

Kan je kind uren wakker liggen? Slaapt het heel erg laat in? Eerst kijk ik naar de oorzaak en kom ik met een plan om jullie stap voor stap te helpen

Slaap

Nachtangsten

Soms kunnen kinderen enorm bang zijn om te gaan slapen. Spoken, heksen, geesten.... voor kinderen lijkt het levensecht. Samen kijken we naar oplossingen en zorgen we voor de ideale bedtijd en jagen we die spoken voor eens en altijd weg. 

Halloween kostuum

Bedplassen en andere stoorzenders

Soms zijn er andere stoorzenders die het slapen tegenwerken. Bijvoorbeeld omdat je kind nog in bed plast. Maar wist je dat ook knarsentanden het slapen kan tegenwerken?  

Yellow Fire Lanterns

Gillend wakker worden? 

Wordt je kind gillend wakker? Heeft het last van vervelende nachtmerries of is het misschien ontroostbaar en niet bereikbaar? Samen kijken we of het een nachtmerrie of terror is en maak ik een gedegen plan. 

Huilende pop

Bedtijdbattles

Is het elke avond strijd? Komt je kind elke keer weer uit bed en heeft het 1001 wensen en vragen? Zie je bij het eten er al tegenop dat je kind zo naar bed moet? Dan kan ik jullie helpen met een goed en duidelijk plan. 

Slapend kind

Met je handen in het haar....

Weet je even niet wat de kip en wat het ei is? De oorzaak en het gevolg waarom je kind niet goed slaapt? Laten we er samen naar kijken. We pakken de kern aan en werken zo toe naar dromenland

Knuffelbeer
bottom of page