Eva,

moeder van Arthur, 8 weken oud

Wat zaten wij met de handen in het haar. Arthur had het moeilijk. Hard huilen, krijsen van de pijn, overstrekken. Kortom: ons kleine mannetje had veel onrust. 
Anneke kwam met een vragenlijst om in te vullen en van daaruit zou zij een analyse en consult maken. Dankzij dit super overzichtelijke schema, wat zij getekend heeft, konden wij dingen gaan uitsluiten en veranderen. Zo zijn wij naar een osteopaat gegaan. Hij kon Arthur al na 1 behandeling meer laten ontspannen. 
Anneke heeft verder mee gekeken naar dingen die wij anders zouden kunnen doen, om het voor  Arthur meer comfortabel te maken. Daarom hebben wij een inbakerzak aangeschaft, wat meer rust tijdens het slapen biedt. 
Ook zijn we verder gaan kijken naar het voedingspatroon, omdat we toch ook denken aan een allergie. Ik geef borstvoeding, waarvoor ik nu een koemelkvrij dieet volg. 
Wij zijn écht heel erg blij met Anneke haar adviezen en geboden hulp. 

Lieve Anneke, ik heb het al vaak gezegd, maar ontzettend bedankt voor de tot nou toe geboden hulp en aandacht voor ons en ons mannetje. Wij houden contact en wij kijken uit naar de slaapcoachin. (Ik ga je nog missen, als alles op de rit is).

 

Liefs van ons allen

Het verhaal van kleine Arthur, 

Net op de wereld, zo welkom in een liefdevol  gezin met nog 3 zussen en een hoop roze. Er is al veel ervaring, ook met onrust. Eva is naast moeder ook een doorgewinterde juf in de opvang.  Helaas verliep het allemaal niet zoals gepland. 

Zo klein als hij was belandde hij al twee keer in het ziekenhuis... Reflux, maar niet zoals zijn zussen hadden gehad.

Het voelt anders voor Eva... deze onrust. Dat hij Reflux heeft staat buiten kijf en hij krijgt ook medicijnen. Ik heb voor Eva uitgezocht waar de Reflux vandaan kwam en haar een aantal adviezen kunnen geven om ook de bron aan te pakken. Na een weekje appen we, ze is net terug van de aanbevolen osteopaat. Ze schrikt, want ze hoort een geluidje... dit keer geen huiltje, maar Arthur ligt lekker in zijn box te spelen, daar moet ze even aan wennen. 

Werken aan slapen is op deze leeftijd nog niet echt aan de orde... maar als hij een dikke 3 maanden is mag Eva gebruik maken van haar strippenkaart en gaan we dit mannetje een goed start geven met het snel vinden van de weg naar Dromenland en maken we deze valse start helemaal goed! beloofd!

Slaap lekker, lieve Arthur! 

Eva: 

"

"

©2020 door Slaapcoach Anneke,

je laten inspireren mag, kopiëren niet.

Slaapcoach Anneke

0645736155