top of page

Eva,

moeder van Arthur, 8 weken oud

Wat zaten wij met de handen in het haar. Arthur had het moeilijk. Hard huilen, krijsen van de pijn, overstrekken. Kortom: ons kleine mannetje had veel onrust. 
Anneke kwam met een vragenlijst om in te vullen en van daaruit zou zij een analyse en consult maken. Dankzij dit super overzichtelijke schema, wat zij getekend heeft, konden wij dingen gaan uitsluiten en veranderen. Zo zijn wij naar een osteopaat gegaan. Hij kon Arthur al na 1 behandeling meer laten ontspannen. 
Anneke heeft verder mee gekeken naar dingen die wij anders zouden kunnen doen, om het voor  Arthur meer comfortabel te maken. Daarom hebben wij een inbakerzak aangeschaft, wat meer rust tijdens het slapen biedt. 
Ook zijn we verder gaan kijken naar het voedingspatroon, omdat we toch ook denken aan een allergie. Ik geef borstvoeding, waarvoor ik nu een koemelkvrij dieet volg. 
Wij zijn écht heel erg blij met Anneke haar adviezen en geboden hulp. 

Lieve Anneke, ik heb het al vaak gezegd, maar ontzettend bedankt voor de tot nou toe geboden hulp en aandacht voor ons en ons mannetje. Wij houden contact en wij kijken uit naar de slaapcoaching. (Ik ga je nog missen, als alles op de rit is).

 

Liefs van ons allen

CamScanner 05-26-2020 09.34.24_7.jpg

Het verhaal van stoere Wouter, 

Als je al 2 bent en twee stoere broers hebt, wil je er gewoon bij zijn! Daarnaast had Wouter ook geregeld oorontsteking. Zijn ouders hadden maar een hele simpele wens... De avonden weer voor henzelf... zonder peuter op de bank die uiteindelijk ook in hun bed belandde... Ze konden de nachten dat ze een keertje door kunnen slapen en samen op de bank zitten niet meer herinneren. 

Het uurtje na het eten was bij hen heilig. Spelen, stoeien, maar vooral het samenzijn vonden ze heel erg belangrijk. Hier heb ik tijdens het consult ook rekening mee gehouden, maar ik heb ook gekeken hoe we de rust erin kunnen krijgen in de avond, zodat Wouter wel de slaap te pakken krijgt. 

Dat deden we door hem overdag meer te laten slapen, zo werkte hij zijn oververmoeidheid weg. 

Ik kreeg appjes van Marjolein

"Een week lang hebben wij 's avonds op de bank kunnen zitten SAMEN"

Zo fijn! Een tijdje later heb ik contact met Marjolein, ze reageerde wat later dan normaal... ze lagen allemaal lekker te slapen ;-) 

Lief en warm gezin! Wat fijn dat ik jullie mocht helpen en dat het nu zoveel beter gaat! 

Esmeralda,

moeder van Lova, 1 jaar oud

Toen wij jouw naam door hadden gekregen had ik zo iets van:  "Jaaaaaaaa we gaan Anneke benaderen. Onze laatste hoop op een beetje nachtrust. Mijn vriend was wel een beetje sceptisch erover, want wat kan een slaapcoach nou doen voor ons?  maar wij hadden dit echt veel eerder moeten doen, want onze kleine meisje die zoveel dagen, weken, maanden heeft gehuild en waarschijnlijk heel erg oververmoeid was, is nu een meisje die heel goed inslaapt, zelf in slaap kan vallen en haast niet meer wakker wordt snachts. Alleen de wakkertijd sochtends nog iets opschroeven en dan zijn wij helemaal blij. 

Nogmaals onze dank en wij zullen het iedereen aanraden om een slaapcoach in de arm te nemen als het slapen van je kleintje niet zo makkelijk gaat als menigeen denkt dat het zou moeten gaan. 

CamScanner 05-26-2020 09.34.24_8.jpg

Het verhaal van kleine Arthur, 

Net op de wereld, zo welkom in een liefdevol  gezin met nog 3 zussen en een hoop roze. Er is al veel ervaring, ook met onrust. Eva is naast moeder ook een doorgewinterde juf in de opvang.  Helaas verliep het allemaal niet zoals gepland. 

Zo klein als hij was belandde hij al twee keer in het ziekenhuis... Reflux, maar niet zoals zijn zussen hadden gehad.

Het voelt anders voor Eva... deze onrust. Dat hij Reflux heeft staat buiten kijf en hij krijgt ook medicijnen. Ik heb voor Eva uitgezocht waar de Reflux vandaan kwam en haar een aantal adviezen kunnen geven om ook de bron aan te pakken. Na een weekje appen we, ze is net terug van de aanbevolen osteopaat. Ze schrikt, want ze hoort een geluidje... dit keer geen huiltje, maar Arthur ligt lekker in zijn box te spelen, daar moet ze even aan wennen. 

Werken aan slapen is op deze leeftijd nog niet echt aan de orde... maar als hij een dikke 3 maanden is mag Eva gebruik maken van haar strippenkaart en gaan we dit mannetje een goed start geven met het snel vinden van de weg naar Dromenland en maken we deze valse start helemaal goed! beloofd!

Slaap lekker, lieve Arthur! 

Marjolein,

moeder van Wouter, 2 jaar oud

Als ouders weetje dat kindjes dagen hebben dat ze minder slapen... Als je met andere ouders praat hoor je alleen maar ‘Oh die van mij slaapt al helemaal door’ Waarom mijn kindje dan niet? Wat doe ik fout? We werden onzeker, verdrietig en soms zelfs ook boos... We zitten met ons handen in ons haar en juist op DAT moment zag ik een bericht van Anneke op Facebook en heb gelijk contact met haar gezocht!
Tijdens ons eerste consult kon ik wel huilen van geluk want wat werd ik op mijn gemak gesteld want ik doe het niet fout... Dat er dingen moeten veranderen dat is duidelijk maar vanuit een positieve aanpak te werk gaan wat bij ons pakt heeft ons geholpen.
Door naar jezelf te kijken zie je dat je alles vanuit liefde doet maar dat je kindje soms net even iets anders nodig heeft.


Onze lieve Wouter is 2 jaar en heeft 2 jaar tussen ons in gelegen, hij heeft ‘s avonds bij ons op de bank gezeten maar daar is dan nu toch echt een einde aan gekomen.
Anneke heeft ons op een ontzettende prettig manier geholpen, stond dag en nacht voor ons klaar en heeft ons het juiste zetje gegeven die wij nodig hadden!
Een nieuw ritme met nieuwe rituelen is geboren. Wij blazen elke avond samen tegen de droomvanger, welterusten op naar een nieuwe, mooie nacht en tot morgen!

CamScanner 05-26-2020 09.34.24_4.jpg

Het verhaal van Lieve Lova, 

Ik zie hen nog zitten op de bank tijdens ons consult. Op en moe en al een heel jaar bezig om Lova in slaap te krijgen. Vader was een beetje sceptisch... hoezo zou dit nu wel werken? 

Na het consult hadden we geregeld contact... het ging met vallen en opstaan, zoals dat werkt als je gewenning afleert en iets nieuws moet aanleren... maar het is ze gelukt! Ik merkte bij jullie consult hoe belangrijk het is dat je weet hoe het slapen werkt, je kan dan de juiste keuzes gaan maken. Ook als er andere zaken gaan spelen zoals tandjes of een slaapregressie. Geregeld werd ik op de hoogte gehouden en zorgvuldig volgende ze het plan. Toen ze opeens heel vroeg wakker werd hebben we zelfs nog even gebeld, fine getuned en werd Lova niet meer zo vroeg wakker. 

Zo fijn dat ik hen heb kunnen helpen! Na een jaar waarin de zorg echt heeft gefaald, heel weinig slaap en veel zorgen... is er nu veel meer rust in dit gezin. Zo fijn dat ik het vertrouwen heb gekregen!  

bottom of page