top of page

This is me!

Picture People Almere (1 van 6) (3).jpg
Picture People Almere (6 van 6).jpg
Picture People Almere (2 van 6).jpg

Tijdens al die jaren dat ik werk met professionals en ouders viel het mij op wat slaap, of het gebrek daaraan, kan doen met ouders en hun kleintjes. Dit zijn mensen die met hun handen in het haar zitten omdat hun kleintje alleen maar lijkt te kunnen huilen en die 's nachts geen oog dicht kunnen doen. Toen de opleiding tot Droomritmecoach op mijn pad kwam wist ik  gelijk dat ik die opleiding wilde gaan volgen.

Ik ben niet nieuw in de wereld van het jonge kind. Al jaren geef ik coaching en trainingen in de (baby) opvang. Naast een babyopleiding bied ik ook workshops en trainingen aan die gaan over spelen. Ook ontwikkelde en geef ik ouder-kind-programma’s waarbinnen het contact tussen ouder en kind centraal staat.  

 

Voordat ik besloot mijn hart volledig te volgen stond ik voor de klas en was ik adviseur van peuterspeelzalen.

Ik woon met mijn man en zoon van 6 jaar in Almere. Ik vind het heerlijk om met hen naar buiten te gaan. Ik heb een haat-liefde verhouding met alles wat lekker is en ik ben enorm visueel en creatief ingesteld wat heeft geresulteerd in het unieke slaapcoach-consult dat ik aanbied.

Ik heb bijna dagelijks contact met een groepje ‘droomvrouwen’. Deze denktank van Droomritmecoaches is een enorme vijver met kennis, kunde en ervaring waar ik ook in mag vissen wanneer dat nodig blijkt.

Anneke

 

 

bottom of page