top of page
Picture People Almere (6 van 6).jpg

Yesss! sleep is on it's way

Samen gaan we werken aan meer slaap voor jullie kind.

Het is nu tijd om een aantal stappen te doorlopen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen van jullie kind. Deze vind je hieronder. Ook boek je alvast een consult (incl. de betaling) en vraag ik je alvast een filmpje te bekijken voor het consult begint. Hieronder vind je ook de link voor het videobellen en wat je moet doen als je nog vragen hebt. 

Na het consult krijg je van mij het persoonlijke stappenplan toe gemaild. 

Laten we aan de slag gaan!       Liefs Anneke

Voor het consult

Stap 1. Intakeformlier

Deze link leidt naar een intakeformulier. Ik wil je vragen deze in te vullen. Dit document is voor ons puur goud… Aan de hand van dit document ga ik namelijk aan de slag om voor jullie een slaapplan op maat te maken. Vul het daarom zo uitgebreid mogelijk in. Bij wat oudere kinderen kan je er ook voor kiezen om deze samen in te vullen. Ik laat dat bij jullie. Voor het ene kind heel handig, de andere zal het te lastig vinden. Het kan zijn dat ik nog even contact met jullie zoek om nog wat dingen te vragen ter verduidelijking. Ik neem ook informatie mee uit ons gesprek. Dus no worries als je iets vergeet.

Stap 3 Plan het consult in en betaal 

Plan alvast je consult in! Houd er rekening mee dat je drie tot vier dagen bezig bent met het verzamelen van alle informatie en het logboek. Daarna heb ik nog vier dagen nodig om de analyse te maken. Voor morgen een gesprek inplannen gaat dus niet lukken.

Je wordt daarna doorgeleid naar een betaalmodule. Door te betalen ga je gelijk akkoord met de algemene voorwaarden. 

Je begrijpt dat ik niet mijn hele agenda deel ;-) Zit er niet een geschikt moment erbij? Wil je in de middag? Schroom dan niet contact met mij te zoeken Dat kan het beste via WhatsApp. 

Stap 4 Het consult

We voeren het gesprek over het slaapplan doormiddel van beeldbellen. Dat doe ik via de volgende link: https://whereby.com/slaapcoach-anneke Dit gesprek duurt ongeveer een dik uur. 

Eerst voeren wij het gesprek en overleg ik het plan. Soms is het handig dat ze van de "slaapjuf" horen waarom sommige dingen "moeten" Dan plannen wij een aparte afspraak in om kort te bellen met het kind erbij. 

Stap 2. Het logboek

CamScanner%2005-12-2020%2018.56_edited.jpg

Naast dit intakeformulier houden jullie 5 tot 7 dagen een logboek bij. Dit hebben we tijdens het intakegesprek afgesproken. Dit mail of app je mij.  

Wat ik nodig heb is dus een duidelijke tijdlijn van jullie kind. Niet alleen wat betreft slapen. Maar ook wat betreft eten, activiteiten en de stemming van je kind. 

Wanneer je kind hangerig werd of juist heel druk en alert heeft alles te maken met slapen. Dus houdt dit even goed bij. Liever teveel informatie dan te weinig (ik filter het er wel tussenuit ;-) ) Hoe verliep de ochtend, maar ook de avond? Hoe ging het naar bed gaan? Hoe lang moest je er bijvoorbeeld bij zitten. Wat deed je kind vervolgens? 

Kortom: je geeft gedetailleerd weer hoe de dagen waren. Het liefste zulke verschillend mogelijke dagen. Dus een dag waarbij je kind ook naar de BSO ging en de weekenden/vakantiedagen. Gaan ze een keer per week naar opa en oma? Ik hoor graag hoe het ook bij hen ging!

Deze stuur je mij dus apart toe per mail of per app. Ik heb minimaal 5 dagen nodig, maar liever nog langer.  Ging het een dag juist mega goed? Heel fijn, blijf noteren  dat is allemaal waardevolle informatie.

Twijfel je? Heb je vragen?

Ben je bang dat je te beknopt bent? App mij!!!  

Nog even geduld! Het consult is gepland en ik ga voor jullie aan de slag.

Doe wat je altijd doet. Je kindje helpen met slapen is in deze fase helemaal niet erg. 

Heb je nog vragen, maak je je zorgen? Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren. 

WhatApp: 0645736155

Mail: info@slaapcoachanneke.com 

Stap 5 Bij vragen

bottom of page