top of page

Stephanie Molenaar

Founder van de Droomritmemethode

Direct na mijn afstuderen schreef de bedenker en mijn docent van de Droomritmeopleiding een lovende post over mijn werkwijze: 

Vanaf vandaag is Nederland een hele creatieve, bijzonderen #droomritme #kinderslaapcoach rijker!

Wat is het begeleiden en montoren toch een blessing, wat is het mooi om het groeiproces van Slaapcoach Anneke te zien en dan nu de onwijs creatieve en orginele aanpak die zo van haar is. 

Droomritme is geen keurslijf en de coaches geen mini-Stephanietjes. Waar ik goed ben met woorden, wil een ander liever praten en bellen. Dat is mooi, dat maakt ons uniek. Geen ouder en kind zijn gelijk immers. Soms is dat even zoeken, fintunen, een modus vinden, de wegwijzen. Daar geniet ik van

En toen kwam Anneke, beelddenker, creatief pur san. Worstelen met lappen tekst zou haar kwaliteiten zo doen ondersneeuwen. Maar hoe vertaal je een slaapconsult van 20-30 pagina's naar iets zo ultiem beeldend? We zochten, mailden, zoomden. Worsteling, frustratie en toen was haar format geboren. 

Toen ging het snel, zelfs de meest lastige eindcases die ze wist uit te zoeken (en trust me, ze waren pittig!) deed ze met verve. Kenmerk dat je je draai hebt gevonden, in een flow. 

Een speciale post voor jouw @slaapcoachanneke, met een dikke pluim van een trotse juf. En voor alle ouders die worstelen met slaap en tekst, want oordopjes in en leesbril op: het slaapconsult is zojuist opnieuw uitgevonden! (en dat is alleen zo bij Anneke) 

bottom of page